vopsea san marco irish

Cum sa-ti infrumusetezi spatiul comercial cu o vopsea San Marco de lux

 

Interiorul unui restaurant sau al unui spatiu comercial poate fi de multe ori rece si greu de acoperit cand e vorba de pereti inalti sau elemente arhitecturale ample. De aceea, Soldekor vine cu solutia si in aceasta arie- cu orice vopsea San Marco de lux, in culori variate.

Bejul, orangeul si culorile pale pot da senzatia de caldura si de luminozitate, chiar si in cele mai oficiale cladiri.

De la restaurante, la cladiri pentru expozitii, echipa Soldekor a realizat cele mai frumoase decoratiuni interioare, cu vopselele San Marco.

Puterea mare de acoperire, rezistenta la apa si abur si faptul ca nu sunt toxice, le fac ideale pentru restaurante sau locuri ce au nevoie de o igiena si un look high-class.

O vopsea San Marco de lux imbie la relaxare si imbunatatesc starea de spirit prin insasi cromatica placuta ce se schimba in functie de incidenta luminii.

Finisajul de lux pentru restaurante si cladiri corporate poate creste cu mult valoarea unei incaperi, prin stilul afisat.

Iata cateva modele realizate cu vopselele italienesti de inalta calitate:

Vopsea San Marco de lux- Decori Classici

Un proiect frumos realizat cu o vopsea San Marco de lux in tonuri de violet este cel de la Ballroom Golden Palace Mamaia.

vopsea san marco de lux- mamaia decor

Rafinamentul acestei incaperi se completeaza perfect cu tonurile de un purpuriu stralucitor si detaliile albe contrastante.vopsea san marco de lux violet

Pentru a pastra o atmosfera retro- vintage, s-a folosit o vopsea San Marco de lux- Decori Classici, care detine o gama variata de culori blande.

Efectul WOW vine din micro-particulele fine stralucitoare ce creeaza alte nuante, la diverse corpuri de iluminat sau la lumina naturala.

Potrivita salilor de dans sau evenimentelor grandioase, o vopsea San Marco de lux in culori misterioase de violet este solutia ideala.

Considerata mult timp o culoare regala, indigoul a ramas atributul stilului monden si elegant.

Vopsea San Marco de lux- ABC Riflessi

Modelele complexe realizate cu o singura vopsea sunt un vis devenit realitate, cu aceasta vopsea San Marco de lux- ABC Riflessi.

vopsea san marco de lux- irish pub

Spectrul cromatic larg de nuante pamantii pana la culori pastelate vesele, alcatuieste o gama de succes a vopselelor italienesti.

In cadrul decorarii barului- Irish Pub Harp s-au folosit tonuri de maro si bej pentru un joc dinamic placut.vopsea san marco de lux riflessi

Finisajul de lux de la San Marco ia forme reliefate, inspirate de crapaturile peretilor vintage. Astfel, atomsfera ramane in acelasi film cu tematica barului.

Orice bar, restaurant, spatiu de evenimente corporate, birouri si spatii de expozitii pot prinde viata cu o vopsea San Marco de lux.

Ramane la propria latitudine ce culori si ce efecte vrei sa alegi pentru a obtine un decor spectaculos.

 

 

 

 

 

 

 

Share this Post!

About the Author : prologue

0 Comment

Urmariti activitatea noastra pe