Despre noi

Luand nastere din pasiunea pentru frumos, pentru valoarea incontestabila a artei si pentru efectul fabulos al decoratiunilor care au menirea de a imbogati trairile si chiar viata celor care patrund in spatiile interioare, soldekor.ro este raspunsul pe care artistii talentati il ofera celor care isi doresc o fabuloasa transformare a interioarelor in veritabile opere de arta caracterizate prin eleganta, stil si personalitate.

Pentru a aduce frumusetea fascinanta in interiorul caminului, biroului, spatiului personal al celor care apeleaza la noi, imbinam arta, materialele de cea mai buna calitate, experienta dobandita prin parteneriate cu firme de profil cu notorietate si bineinteles, doleantele si exigentele clientilor nostri.

Realizam jocuri fascinante de culori, umbre, texturi si tehnici, imbogatim fiecare interior cu o atmosfera uncia, distincta si rafinata.

Aerul boem specific perioadei renascentiste, a expansiunii artelor si a dragostei pentru frumos, care a marcat intreaga evolutie ulterioara a omenirii, spiritul independent si surprinzator al modernismului, atmosfera fascinanta a peisajelor inaltatoare pot sa caracterizeze interioarele casei sau biroului tau, nu trebuie decat sa ne spui care este dorinta ta.

Prin tapet decorativ de lux, finisaj decorativ de interior, finisaj decorativ de exterior sau vopsea decorativa de cea mai buna calitate iti oferim acel cadru unic, personal si distinct pe care il doresti. Bucura-te de frumusetea unica, bucura-te de exultarea sufleteasca oferita de arta manifestata in stare pura, alege sa iti imbogatesti spatiul personal cu ajutorul specialistilor soldekor.ro!

 

Partenerii nostri:

 

Furnizor4
2logo-wallsspirit