finisaje decorative de interior Casa Constanta

Finisaje decorative de interior San Marco, perfecte pentru amenajarea sofisticata a spatiilor rezidentiale!

Fiecare spatiu rezidential merita o amenajare inedita, conform dorintelor proprietarilor. Indiferent de mobilierul sau accesoriile alese, o casa se poate diferentia printr-un element simplu, dar de efect – utilizarea unor finisaje decorative de interior chic.

In functie de modul in care sunt vopsiti peretii interiori, caminul capata o anumita atmosfera si o eleganta aparte.

Pentru efecte wow in decorarea casei tale, foloseste finisaje decorative de interior marca San Marco, vopsea care asigura un aspect suprinzator si fancy al peretilor.

In magazinul nostru online, ai la dispozitie zeci de modele de finisaje de lux din care poti alege, asadar bucura-te de cea mai frumoasa locuinta cu Soldekor!

Ai nevoie de cateva dovezi clare inainte de a apela la finisaje decorative de interior? Nu iti face griji, in cele ce urmeaza poti urmari cadre reale din spatii rezidentiale care acum se diferentiaza prin aspect extravagant si atmosfera de vis.

 

Casa Constanta – Finisaje decorative de interior Stucco, Marcopolo si Decori Classici

Realizand o combinatie sofisticata intre aceste trei finisaje decorative de interior, am obtinut o amenajare fantastica atat prin aspect, cat si prin calitate. Eleganta si bunul gust sunt, cu siguranta, caracteristicile dominante in acest design interior de invidiat.

Vopseaua decorativa Stucco Veneziano ofera peretilor interiori un aspect rustic, crapat intr-un mod chic.

 

 

Adaugand unul dintre cele mai romantice finisaje decorative de interior, respectiv Decori Classici, se obtine armonia perfecta si o atmosfera calda, sublima, de neinlocuit.

 

 

Bucura-te si de efectele wow ale finisajului decorativ Marcopolo Luxury, o vopsea cu accente unice si cu textura placuta la atingere, marca San Marco.

Bucura-te de un mix ecletic si inedit in amenajarea casei, similar cu cel vizibil in imaginea de mai jos. Cu aceste trei finisaje decorative de interior, poti crea efecte de lumini si umbre, declaratii de stil si jocuri de culori, incredibile prin aspect!

 

 

Casa Snagov – Finisaje decorative de interior Cadoro, Decori Classici, Marcopolo si Stucco

Fa cunostinta cu o serie de nuante superbe si efecte chic, rezultate din folosirea unor finisaje decorative de interior San Marco intr-un singur spatiu rezidential.

Vopseaua decorativa de interior Cadoro creeaza un joc subtil de lumini si umbre, un aspect sublim in amenajarea unei locuinte moderne si elegante.

 

 

Aerul sofisticat al finisajului de interior Decori Classici se simte inca de la primul pas in incapere, rezultand in priviri admirative si sentiment de extravaganta.

Printre cele mai folosite finisaje decorative de interior se numara si vopselele Marcopolo Luxury si Stucco Veneziano, ambele fiind responsabile pentru un decor inedit, cu textura superba, cu adevarat wow.

Priveste imaginile realizate in amenajarea acestui spatiu rezidential Snagov si te vei convinge de frumusetea acestor finisaje decorative de interior San Marco.

 

 

Poti folosi doar un singur model in obtinerea celui mai chic design interior insa un mix intre tipurile enumerate mai sus poate face minuni in privinta aspectului casei tale!

Comanda acum finisaje decorative de interior din magazinul online Soldekor si transforma-ti caminul intr-o opera de arta, o definitie a elegantei atemporale.

Nu uita sa consulti portofoliul nostru pentru a vizualiza mai multe imagini ale amenajarilor interioare cu vopsele decorative San Marco.

Ti-a placut? Citeste mai multe articole cu tema similara:

Share this Post!

About the Author : prologue

0 Comment

Urmariti activitatea noastra pe