fototapet decorativ michelangelo

Fototapet decorativ de lux pentru cadre superbe

 

Anul acesta, lumea designului interior vine cu un stil aparte, bogat in detalii picturale, cu modele superbe de fototapet decorativ, de la Soldekor. Culorile blande si cadrele specifice perioadei renascentiste, se regasesc in fototapetele italienesti de inalta calitate.

Rafinamentul si atentia la detalii fac ca printurile pe tapet sa imbrace camera intr-o noua atmosfera, mult mai intima si mai armonioasa.

Usor de aplicat pe orice tip de perete, de la perete simplu din beton, caramida, izolat sau chiar perete vopsit, un fototapet decorativ nu te va dezamagi.

Optiunile variate de a alege modele dupa bunul plac si avantajele multiple ale fototapetului il fac preferatul designerilor italieni si al specialistilor in decoratiuni interioare pe 2017.

Soldekor iti prezinta 3 modele creative, gata sa-ti infrumuseteze casa:

Fototapet decorativ inspirat de Michelangelo

Curentul renascentist a dat mari opere de arta care au ramas de o valoare inestimabila, chiar dupa sute de ani.

Michelangelo a fost unul din promotorii picturii umaniste, in care formele umane luau cele mai realiste si armonioase trasaturi. Una dintre picturile realizata pe Capela Sixtina este acum disponibila pe un fototapet Wall’s Spirit CL22814.

fototapet decorativ michelangelo

Cu un fototapet decorativ ce reprezinta scene rupte din picturile lui Michelangelo, camera va deveni mult mai stilata si mai rafinata.

Pentru a pastra atentia pe tapetul ales, este recomandata vopsirea peretilor in culori pale de bej sau alb si folosirea unor corpuri de iluminat cat mai aproape de culoarea naturala a luminii.

Fototapet decorativ inspirat de pictura flamanda

Pictorii flamanzi olandezi au dat o atentie sporita detaliilor fine in reprezentarea cadrelor medievale.

Acest fototapet decorativ aduce cu sine un model placut, cu o perspectiva dinamica si plina de vivacitate.

fototapet decorativ flamand

Ideal pentru camera de zi sau un spatiu de socializarea, tapetul imbraca livingul in culoare si eleganta. Varietatea cromatica iti permite accesorizarea sufrageriei cu perne sau draperii rosii si verzi, draperii si alte elemente decorative inspirate de nuantele fototapetului.

Fototapet decorativ inspirat de Rafael

Un alt artist consacrat in Italia pentru picturile sale superbe este Rafael. Daca ti-ai dorit un tablou facut de un pictor renascentist, acum poti avea un model la scara mare, potrivit oricarei camere din casa ta.

fototapet decorativ rafael

Cu acest fototapet decorativ, “Triumful Galateei” se poate admira oricand pe peretii caminului tau.

Usor de intretinut, tapetul de la Soldekor rezista ani de zile, curatarea sa fiind foarte facila, cu o carpa moale pentru a indeparta praful.

Textura fina si aspectul catifelat creeaza un finisaj de lux si un impact vizual sofisticat.

Alege un model de fototapet decorativ inspirat de marile picturi ale lumii si redefineste stilul casei tale!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this Post!

About the Author : prologue

0 Comment

Urmariti activitatea noastra pe