Intrebari frecvente

Transforma-ti interioarele in adevarate expozee de arta comandand online, rapid si sigur!

Tot ce trebuie sa faci, este sa urmezi cativa pasi simpli. Iata detaliile despre fiecare etapa pe care trebuie sa o parcurgi pentru a plasa o comanda pe site-ul nostru:

Pas 1:

Cauta produsul dorit, dand search in site sau poti intra in categoriile de produse si sa selectezi de acolo ceea ce iti doresti sa cumperi.

Pas 2:

Adauga in cosul de cumparaturi online, produsul dorit, prin selectarea butonului „Adauga in cos”.

Pas 3:

Verifica-ti comanda!

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi. Daca vrei sa continui cumparaturile, trebuie sa alegi aceasta optiune. Daca insa ai finalizat sesiunea de shopping, poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

Pas 4:

Detalii facturare, plata si livrare

Aici trebuie sa completezi datele privind adresa de livrare, modalitatea prin care vrei sa faci plata: online, prin card sau ramburs si bineinteles, daca iti doresti sa fie livrata prin curier rapid sau prin Posta Romana.

Pas 5:

Am ajuns la finalul procesului simplu si rapid de efectuare a comenzii online, nu trebuie decat sa selectezi „Finalizare comanda”/ „Trimite comanda” si in cel mai scut tuimp vei fi contactat de unul dintre reprezentantii nostri.

Plata comenzilor plasate pe dite-ul nostru pot fi facute ramburs – la primirea produselor transmise prin curierat rapid.


Dorindu-ne sa iti putem pune la dispozitie produsele in mod rapid si in perfecta stare, apelam la serviciile oferite de una dintre cele mai bune companii de curierat rapid.

 

Pentru livrarile efectuate in Bucuresti si Ilfov, costul transportului este 0.

Costul pentru livrarea in alte localitati este de 15 lei pentru primul Kg, la care se adauga costul pentru fiecare Kg suplimentar, 1,30 lei.

 

Datorita livrarii prin intermediul serviciului de curierat rapid, soldekor.ro se asigura ca livrarea produselor comandate ajung la tine in cel mai scurt timp, in conditii de siguranta, oriunde iti doresti, acasa sau la birou.

De asemenea pentru a elimina orice suspiciuni legate de produsele pe care le comercializam ai posibilitatea sa verificati continutul coletelor in prezenta curierului iar orice neconcordanta intre produsul comandat si produsul receptionat va fi semnalata printr-un proces verbal de constatare incheiat impreuna cu reprezentantul firmei de transport in 2 exemplare; soldekor.ro se angajeaza, in baza procesului verbal, sa schimbe produsul tau cu un altul nou sau sa iti restituie contravaloarea achitata curierului. Verificarea coletului se poate face doar dupa ce se semneaza de primire si se achita contravaloarea rambursului conform regulamentului intern de functionare al societatii de curierat.

ATENTIE: Te rugam sa verifici cu atentie integritatea produsului in prezenta curierului dupa ce ai achitat contravaloarea produselor si sa intocmesti un proces verbal de constatare daca produsul a fost deteriorat pe parcursul transportului. Reclamatiile ulterioare nu pot fi si nu vor fi luate in considerare.

Produsele achizitionate pot fi returnate in termen de 15 zile de la primirea coletului, fara a fi necesara justificarea acestei actiuni, daca acestea respecta conditiile stabilite in sectiunea Termeni si conditii. Costurile privind transportul retur vor fi in sarcina clientului.