vopsea clasica san marco decori classici

Look vintage si stilat cu o vopsea clasica San Marco

Moda desingului interior cu influente vintage se pastreaza in topul preferintelor si in acest an. Pattern-ul inspirat de modelul pietrelor prinde viata pe peretii casei tale cu o vopsea clasica San Marco.

Reflexele stralucitoare si jocul cromatic sunt mult mai evidente odata cu schimbarea luminii in camera. Astfel, poti avea mai multe nuante pe pereti, cu o singura vopsea de la Soldekor.

Culorile preferate in designul interior clasic sunt nuantele de bej, alb, portocaliu deschis si verde “ou de rata”.

San Marco ti-a pregatit trei game de vopsele in aceasta idee: Cadoro, Decori Classici si Marcopolo Luxury.

Vopsea clasica San Marco – Cadoro

Finisajul oferit de aceasta vopsea clasica San Marco – Cadoro este unul discret si rafinat. Modelul placut, cu dune in degradeuri, completeaza perfect un cadru de lux, fie ca e vorba de un spatiu comercial sau rezidential.

vopsea clasica san marco cadoro

Versatilitatea acestei vopsele se releva in gama complexa de culori, ce-ti permit redecorarea oricarei camere: de socializare sau mai intima, ca dormitorul sau camera copilului. De la nuante de bej, verde, orange, pana la tonuri de bleu si gri, aceasta vopsea clasica San Marco adauga o pata de culoare, cu stil.

Cu micro-particule fine stralucitoare, camera va capata mai multa luminozitate, datorita acestei vopsele high-class italienesti.

Tot ce trebuie sa faci e sa alegi draperiile preferate si camera va arata minunat!

Vopsea clasica San Marco- Decori Classici

O textura unica, cu efecte de impact se releva in aceasta vopsea clasica San Marco- Decori Classici.

vopsea clasica san marco decori classici

Inspirata de aspectul vintage al cladirilor renascentiste pictate, vopseaua pastreaza patina veche in efectele oferite de aceasta.

Potrivita incaperilor oficiale luxoase sau caselor ample in stil baroc, aceasta vopsea clasica San Marco este solutia ideala pentru un cadru fabulos.

Culorile pastelate de la crem, bleu, rosu la violet inveselesc orice incapere, intr-o maniera rafinata, de bun-gust.

Vopsea clasica San Marco- Marcopolo Luxury

Un finisaj de lux poate schimba total atmosfera din casa, cu aceasta vopsea clasica San Marco- Marcopolo Luxury.

vopsea clasica san marco marcopolo luxury

Efectul perlat amplifica senzatia de luminozitate din incapere, fara sa fie nevoie de foarte multe corpuri de iluminat.

Irizatiile de pe perete capata diverse intensitati cromatice in functie de incidenta luminii naturale, intr-un joc superb de culori.

Aceasta vopsea clasica San Marco este indicata caselor spatioase, cu arcade si coloane sculptate, sau celor care vor sa obtina un aer boem, sofisticat.

Puterea mare de acoperire si faptul ca nu este toxica, o face ideala si pentru camere frecventate de copii, sau camere care se preteaza ca spatiu de cina.

Oricare ar fi incaperea ce se vrea redecorata, cu o vopsea clasica San Marco nu vei da gres! Infrumuseteaza-ti casa si lasa-te invaluit de stilul unei vopsele de calitate!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share this Post!

About the Author : prologue

0 Comment

Urmariti activitatea noastra pe